foto2
Tijdens een intakegesprek gaan we de klachten, de verwachtingen evenals de krachten duidelijk in kaart te brengen. Het intakegesprek heeft een belangrijke meerwaarde in elk traject. Het is noodzakelijk om elkaar te begrijpen, de verwachtingen naar elkaar uit te spreken en te bekijken of er een persoonlijke klik is. Als de verwachtingen duidelijk zijn spreken we af hoe het traject er zal uitzien. Dit gebeurd in samenspraak, de inspraak als cliënt is hierin erg belangrijk. De werkwijze van de therapeut moet wel in acht worden genomen.
foto1seksuologie

Seksuologie

In deze context behandel ik volwassenen, jongvolwassenen en ouderen. Ook koppels kunnen voor een koppeltherapie of relatietherapie in behandeling komen.

Dit kan in de privé praktijk te Hasselt, via skype of via een huisbezoek.

Info?
foto2seksuologie
Ik geef therapie en/of begeleiding in volgende gebieden: seksuele problemen, parafilie, behandeling van seksueel trauma (gepaard met een individueel traject). Ik heb een speciale interesse in het LGBT-thema. Vooral het begeleiden van transgenders is door de jaren heen een specialiteit geworden. Ik volgde hierin bijscholing(en) om de juiste begeleidingen te kunnen geven.

Je kan in de praktijk zijn wie je maar wil. Je kan komen hoe je wil en de therapeut zal je vragen hoe je wil worden aangesproken. Er is ook ruimte om je in de praktijk om te kleden.

Info?
foto3seksuologie
Relatieproblemen of seksuele problemen binnen de relatie komen aan bod in relatietherapie. Beide partners worden gelijk behandeld en krijgen de plaats en ruimte om hun woord te brengen. Ik heb een speciale interesse in dit gebied.

Info?