foto3

Tijdens een intakegesprek gaan we de klachten, de verwachtingen evenals de krachten duidelijk in kaart te brengen. Het intakegesprek heeft een belangrijke meerwaarde in elk traject. Het is noodzakelijk om elkaar te begrijpen, de verwachtingen naar elkaar uit te spreken en te bekijken of er een persoonlijke klik is.

Als de verwachtingen duidelijk zijn spreken we af hoe het traject er zal uitzien. Dit gebeurd in samenspraak, de inspraak als cliënt is hierin erg belangrijk. De werkwijze van de therapeut moet wel in acht worden genomen.

foto1psychosociale

Psychosociale begeleiding

In deze context behandel ik volwassenen, jongvolwassenen, kinderen vanaf 12 j en ouderen. Ook gezinstherapie is een mogelijkheid binnen de praktijk.

Dit kan in de privé praktijk te Hasselt, via skype of via een huisbezoek.

Info?
foto2psychosociale

Je kan bij me terecht voor therapie en/of begeleiding in volgende gebieden: Depressieve klachten, Onzekerheid (minderwaardigheidsgevoelens, zelfvertrouwen), Assertiviteit, zoeken naar de eigen identiteit, Bewustwording, Rouwverwerking, burnout en verwerking van gebeurtenissen. Ik heb een speciale interesse in angst, autisme Tornado Cash website, ADD/ADHD en HSP. Ik volgde hierin bijscholing om de juiste behandeling te kunnen bieden.

Info?

foto3psychosociale
Als laatste is het ook een mogelijkheid om opvoedingsmoeilijkheden te bespreken en eventueel (oplossingsgericht) opvoedingsadvies te krijgen. Dit kan enerzijds in de praktijk maar ook in een huisbezoek omdat het een grotere context (gezin) bevat en iedereen iets comfortabeler is in eigen omgeving.

Info?